Met BaseLine beter in uw vel

Nieuws

 • Red de diëtist

  Er is een landelijk protest gaande. Ook de diëtisten van BaseLine steunen de ...

 • Eigen risico

  Kennis bij cliënten over eigen risico is toegenomen meldt het Nivel.

 • Iris van Weerdenburg

  Met ingang van 31-07-2018 is het team van BaseLine uitgebreid met Iris van We...

 • privacyverklaring AVG

  Op 25 mei 2018 is de nieuwe "Algemene Verordening Gegevensverwerking" (AVG) v...

 • BaseLine op video

  Gerja va...

Gerja

Uw voeding is mijn zorg

Lonneke

Uw welzijn is mijn passie

Mariëlle

Uw belang is mijn inspiratie

 

BaseLine wil cliënten "zo goed mogelijk in hun vel" krijgen. Ons belangrijkste hulpmiddel daarbij is voeding, één van de belangrijkste bouwstenen van leven en welzijn. Een ander belangrijk hulpmiddel is samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals huisartsen, praktijkondersteuners en andere paramedici zoals logopedisten en fysiotherapeuten. Samen bouwen we aan het welzijn van de cliënt.

We zijn voedingsprofessionals met de beschermde paramedische titel diëtist. Die titel mogen we voeren omdat we hoog opgeleid zijn op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag. Deze drie aspecten van het leven hangen nauw samen en de diëtist kent die samenhang. De diëtist is de enige paramedicus met deze specialisatie. Wat voeding voor u kan betekenen bij gezondheidsproblemen, medicatie, welzijn en sport is ons onderscheidende vakgebied. Daarom staan we in het kwaliteitsregister paramedici en stellen velen, waaronder zorgaanbieders en zorgverzekeraars prijs op onze inzet.

Ook Henrike Lassche, Rebekka Beukers en Iris van Weerdenburg zijn vaste waarden bij BaseLine

DSCF1605-215 x 215Henrike

DSCF1233-215 x 215Rebekka

DSCF1113-215 x 215Iris

Als diëtist zijn we al gespecialiseerd zorgaanbieder, maar binnen de dieetadvisering heeft BaseLine nog een aantal bijzondere specialismen in huis. Zo is Mariëlle aangesloten bij het Parkinsonnetwerk, zijn Lonneke en Henrike kinderdiëtist en zit Gerja in het netwerk psychiatrie met als specialisme onder andere eetstoornissen. Als team van BaseLine kunnen we ook op elkaars bijzondere expertises bouwen.