user_mobilelogo

 Heyendael - ☏ 024 373 97 73

 

Vestigingsadres

Universitair Gezondheidscentrum Heyendael

Gerard van Swietenlaan 3

6525 GB Nijmegen

 

Postadres

Zie onder het tabblad CONTACT

 

Heijendael IMG 1539 333x222
Zie ook op de kaart

Uw diëtisten in Heyendael

Ilona Blokzijl

 

Zorggroep in Heyendael

Ingang

De ingang van het Universitair Gezondheidscentrum Heyendael bevindt zich in het gebouw aan de linkerkant van de Gerard van Swietenlaan. Het is een laag gebouw met alleen begane grond. Het gebouw is gelegen op het terrein van het Radboud UMC.

Balie / aanmelden

U hoeft zich niet te melden bij de balie als u een afspraak heeft, maar kunt plaatsnemen in de wachtruimte.

 

Wachtruimte

De wachtruimte is gelegen tegenover de balie van de doktersassistenten. U wordt daar opgehaald door de diëtist.

 

Interne route

Bij binnenkomst gaat u in het voorportaal door de deur aan de linkerkant. Rechts ziet u de balie en daar tegenover bevindt zich de wachtruimte. De spreekkamer van de diëtist is aan de linkerkant van de gang in de huisartsenpraktijk.

 

Toegankelijkheid

De voordeur is bereikbaar via een trap en via een hellingbaan aan de rechterkant van de trap. Het gebouw is rolstoel- en rollatortoegankelijk.
Parkeerruimte is beperkt beschikbaar. Het is aan te raden ruim op tijd voor uw afspraak te komen als u met de auto komt. Indien de parkeerplaatsen bezet zijn, kunt u naar de slagboom rijden en melden dat u een afspraak heeft met de diëtist in de huisartsenpraktijk. Daar kunnen parkeerkosten worden berekend.

Openbaar vervoer

Samenwerking

Ook in Heyendaal wordt veel samengewerkt, zoals met de huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook met de fysiotherapeuten, de logopedisten, de thuiszorg en nog vele anderen. Onze partners in Heyendael zijn:

Bijzonderheden

UGC Heyendael is onderdeel van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en werkt nauw samen met afdelingen van het Radboudumc. Naast het leveren van huisartsenzorg vervult UGC Heyendael dan ook een belangrijke rol in het aanbieden van onderwijs, opleiding, onderzoek, innovatie en registratie.Ze bundelen, vergroten, ontwikkelen en verspreiden kennis over medische vraagstukken uit de praktijk en koppelen die aan wetenschap en innovatieve projecten om de zorg verder te ontwikkelen. Hiermee vormt UGC Heyendael letterlijk de schakel tussen de eerstelijnszorg en de academische wereld.

UGC Heyendael biedt sinds 2011 een voor de regio unieke service: een AVG-praktijk. In de AVG- praktijk worden mensen met verstandelijke beperkingen uit de regio door een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) gezien. De AVG-praktijk heeft aparte spreekuren waarin zij behandel- of diagnose advies geven. De eigen huisarts schrijft een verwijzing, waarna een afspraak gemaakt wordt. Gerja van Hunen werkt vooral samen met deze AVG-arts ivm haar specifieke deskundigheid op het gebied van voedingsproblematiek bij mensen met een verstandelijke beperking.