user_mobilelogo

 Malvert - ☏ 024 373 97 73

 

Vestigingsadres

Gezondheidscentrum De Brug

Malvert 5133

6538 DG Nijmegen

 

Postadres

Zie onder het tabblad CONTACT

 

Brug 333x222
Zie ook op de kaart

Uw diëtisten in de Malvert

Ilona Blokzijl

 

 

 

Zorggroep in de Malvert

Ingang

Het lage gebouw van Gezondheidscentrum de Brug heeft aan de linkervoorkant de ingang naar de apotheek en aan de rechtervoorkant is de ingang van de huisartsenpraktijk. Het gebouw bevindt zich schuin achter een benzinestation.

 

Balie / aanmelden

Bij de balie is een doktersassistent aanwezig. U hoeft zich hier niet te melden, maar kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Momenteel is er vanwege de corona-maatregelen een andere situatie ontstaan en kunt u zich wel melden bij de balie en mogelijk wordt u naar een andere wachtruimte gebracht.

 

Wachtruimte

U kunt plaatsnemen in de wachtruimte als u een afspraak heeft. U wordt daar opgehaald door de diëtist. In verband met coronamaatregelen is er tijdelijk een 2e wachtruimte, waar u door de doktersassistente naar toe wordt geleid indien nodig. 

Interne route

In de huisartsenpraktijk bevindt zich de kamer van de diëtist. Bij binnenkomst ziet u een glazen deur naar de wachtruimte.

 

Toegankelijkheid

De kamer van de dietist bevindt zich op de begane grond. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor en aan de zijkant van het gebouw.

Openbaar vervoer

Samenwerking

Ook in de Malvert wordt veel samengewerkt, zoals met de huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook met de fysiotherapeuten, de logopedisten, de thuiszorg en nog vele anderen. Onze partners in de Malvert zijn:

Bijzonderheden

Gezondheidscentrum de Brug bestaat uit twee huisartsenpraktijken:

  • Huisartsenpraktijk Plantenga en Vonk
  • Huisartsenpraktijk Hopman